Hírek

A Hop Diem Centerpoint rendezvénye a Debreceni Egyetemre felvételt nyert vietnámi hallgatók számára

A Debreceni Egyetem vietnámi képviselője, a Hop Diem Centerpoint oktatásszervező vállalkozás az Egyetemre felvételt nyert vietnámi hallgatók és szüleik számára orientációs rendezvényt szervezett.
Tovább

Dr. Baloghdi Tibor főkonzul látogatása a Kelet Saigon Szakképző Iskolában

Dr. Baloghdi Tibor főkonzul Dang Van Dai igazgató meghívására látogatást tett a Ho Si Minh-város 9. kerületében található Kelet Saigon Szakképző Iskolában. Az iskola mind a nehézipar, mind a könnyűipar részére képez szakmunkásokat, technikusokat, több mint 30 szakmában. A legjobb képességű hallgatók ipari főiskolán tanulhatnak tovább.
Tovább

Ember Associates tréning rendezvénye a Főkonzulátuson

A Ho Si Minh-városi Főkonzulátuson került megrendezésre a magyar érdekeltségű Ember Associates Change Lab nevű tréning rendezvénye.
Tovább

Közlemény

Mostanában megtévesztő tartalmú hirdetések jelennek meg a vietnámi sajtóban, ezért a Ho Si Minh-városi Magyar Főkonzulátus az alábbi közleményt teszi. A magyar kormány semmiféle ingatlanalapú letelepedési programot nem indított és nem támogat. Az úgynevezett program egyszerűen hazugság, aki ingatlanvásárlásra hivatkozva ad be kérelmet, nem kap automatikusan sem tartózkodási, sem letelepedési engedélyt Magyarországon.
Tovább

Demonstrációk Ho Si Minh-városban

FIGYELEM! A 2018. június 10-i vietnámi belpolitikai események miatt több száz fős tüntetések kezdődtek Hanoiban, Ho Si Minh-városban és több vidéki településen, közöttük Binh Thuan tartományban.
Tovább