Hírek

FIGYELEM! TÁJFUN VESZÉLY DÉL-VIETNÁMBAN

Felhívjuk a Vietnámban tartózkodó magyar állampolgárok figyelmét, hogy a meteorológiai előrejelzések szerint Khanh Hoa tartománytól délre, ideértve Ho Si Minh-várost valamint a Mekong-delta megyéit is a hétvége folyamán (2018. november 24-25.) az “Usagi” nevű tájfun vonul át, amely heves esőzésekkel valamint orkánerejű széllel járhat. A szél fákat dönthet ki, megbonthatja az épületek tetőszerkezetét, és helyenként áradásokat illetve földcsuszamlást is okozhat.
Tovább

Balogh Csaba közigazgatási államtitkár látogatása Ho Si Minh-városban

2018. november 14-én Ho Si Minh-városban Balogh Csaba államtitkár megbeszélést folytatott Nguyen Thanh Phonggal, a Ho Si Minh-városi Népi Bizottság elnökével.
Tovább

Vietwater 2018

Az idei évben is sikeresen megrendezésre került Ho Si Minh-városban a Vietwater kiállítás, amely Vietnám vezető nemzetközi kiállítása a vízellátás, csatornázás, vízkezelés és kezelési technológiák területén. A rendezvényen eredményesen képviseltette magát a Magyar Vízipari Klaszter és a Fővárosi Vízművek is több mint 500 kiállító és 13 nemzetközi pavilon mellett.
Tovább

Stipendium Hungaricum napok a Főkonzulátuson

2018. november 6-án magyar felsőoktatási napot szerveztünk a Főkonzulátuson.
Tovább

Magyar táncest a Ho Si Minh-városi Konzervatóriumban

Főkonzulátus által szervezett Magyar Kulturális Napok keretében 2018. október 25-én Mlinár testvérpár, Zsuzsa és Pál népi táncestet adott Ho Si Minh-városi Konzervatórium koncerttermében.
Tovább