Hírek

Study in Europe felsőoktatási vásár Ho Si Minh-városban

Az EUDEL vietnámi képviseletének szervezésében az idei évben is megrendezésre került a Study in Europe elnevezésű oktatási kiállítás Ho Si Minh-városban. A közel 600 érdeklődőt vonzó kiállításon Magyarországot immár harmadik alkalommal a Főkonzulátus képviselte. Idén az Eötvös Loránd Tudományegyetem egy delegáltja is csatlakozott a magyar standhoz, aki az ELTE külföldi hallgatóknak szánt képzési programjait mutatta be.
Tovább

Nemzetközi Sportesemények Magyarországon - 2018 szeptember

Sportdiplomáciai válogatás a Magyarországon 2018 szeptemberében megrendezésre kerülő nemzetközi sporteseményekből
Tovább

Magyarok a Tour de Hongrie versenyén

Remekelt a Pannon Cycling Team - A 129 induló közül tizennyolc rendelkezett magyar licensszel, de rajtuk kívül is volt öt magyar kötődésű induló, a csíkszeredai Team Novákban a Székelyföldről érkező Novák Károly Eduárd, Balázsi Lóránt és László Péter, a Pannon Cycling Teamben a szlovákiai Szabó Miklós, a román válogatottban pedig Horváth Roland.
Tovább

Törley promóciós rendezvény Ho Si Minh-városban

A Törley Pezsgőpincészet Kft. vietnámi partnere, a Binh Minh Food Import-Export Co. Ltd. szervezésében 2018. augusztus 26-án promóciós rendezvényre került sor a Törley termékek jelenlegi és jövőbeni vietnámi viszonteladói számára. A Főkonzulátust a termékbemutatón Szécsi Barbara konzul képviselte, és mondott köszöntő beszédet a kb. 150 fő érdeklődő jelenlétében.
Tovább

Augusztus 20-i megemlékezés Ho Si Minh-városban

A Ho Si Minh-városi Vietnámi-Magyar Baráti Társaság és Magyarország Ho Si Minh-városi Főkonzulátusa a magyar állami ünnep alkalmából közös megemlékezést tartott Ho Si Minh-városban. A rendezvényen kb. 120 fő, a Magyarországon tanult egykori vietnámi diákok mellett a Ho Si Minh-városban élő magyar közösség tagjai vett részt.
Tovább