Az EUDEL vietnámi képviseletének szervezésében idén is megrendezésre került a Study in Europe elnevezésű oktatási kiállítás Ho Si Minh-városban, a GEM Rendezvényközpontban.  A 2019. szeptember 29-i rendezvényen a Főkonzulátus külön standdal vett részt, ahol interaktív módon mutattuk be a Stipendium Hungaricum programot, illetve általában az angol nyelvű képzési programokat.

A kiállítás célja az európai felsőoktatási intézmények által, a vietnámi hallgatók számára kínált tanulmányi lehetőségek és ösztöndíjprogramok bemutatása volt. A nemzeti standokon idén Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Dánia, az Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Írország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Olaszország és Magyarország felsőoktatási intézményeinek kínálatába nyerhettek betekintést az érdeklődők. A szervezők szerint kb. 2000 fő látogatott el a kiállításra.

A magyar standnál megjelent hallgatók leginkább a Stipendium Hungaricum keretében kínált alap- és mesterképzési szakok iránt érdeklődtek: a gazdasági, orvosi, egészségügyi, mérnöki, informatikai és pénzügyi képzésekkel kapcsolatban tapasztaltunk foozott igényt a diákok részéről.