A Törley Pezsgőpincészet Kft. vietnámi partnere, a Binh Minh Food Import-Export Co. Ltd. szervezésében 2018. augusztus 26-án promóciós rendezvényre került sor a Törley termékek jelenlegi és jövőbeni vietnámi viszonteladói számára. A Főkonzulátust a termékbemutatón Szécsi Barbara konzul képviselte, és mondott köszöntő beszédet a kb. 150 fő érdeklődő jelenlétében.

A Binh Minh vállalat igazgatója, Truong Khanh Tung beszédében kiemelte, hogy a vietnámi piacon jelenleg a Törley a vezető pezsgőmárka, amely a legeladottabb pezsgőnek számít. A Törley Pezsgőpincészet Kft. részéről Bálo Zoltán export és marketing igazgató, valamint Tóth Edina regionális exportmenedzser vettek részt az eseményen. Bálo Zoltán ismertette a jelenlévőkkel a magyar pezsgőgyártás tradícióit és jelenlegi helyzetét, betekintést nyújtva a Törley pezsgőkészítés folyamatába. Elmondta, hogy a délkelet-ázsiai régióban Vietnám jelenti a magyar cég számára az egyik legnagyobb piacot. A rendezvényen bemutatásra került a Törley legújabb termékcsaládja.

A Binh Minh Food Import-Export Co. Ltd. a Ho Si Minh-városi bemutató mellett Da Nang-ban szervez még promóciós rendezvényt a vietnámi disztribútorok számára.