2018. április 10-én a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra (MKIK), valamint a Vietnámi Kereskedelmi és Iparkamara (VCCI) szervezésében magyar-vietnámi üzleti fórum került megrendezésre Ho Si Minh-városban. Az eseményen 10 hazai vállalat képviseltette magát, míg vietnámi oldalról 26 helyi cég regisztrált az eseményre.

A rendezvényen a Ho Si Minh-városi Befektetési és Kereskedelempromóciós Ügynökség (ITPC) igazgató-helyettese, Nguyen Tuan úr mutatta be a városhoz kötődő befektetési lehetőségeket a magyar vállalatok számára. Az előadásokat B2B rendezvény követte, amely során több ígéretes találkozó zajlott le a hazai és vietnámi vállalatok között.

Az MKIK munkatársait és az üzleti delegációt dr. Baloghdi Tibor főkonzul úr fogadta a Főkonzulátuson. Az est folyamán Domokos Tamás külgazdasági attasé előadást tartott a vietnámi és Ho Si Minh-városi üzleti környezetről, a magyar cégek által képviselt iparágak vietnámi aktualitásairól, helyi üzleti szokásokról és az ebből adódó külkereskedelem technikai sajátosságokról.